در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

شرکتی که قبلا من در آنجه مشغول بودم به مدت 5 سال بیمه به صورت متوالی پرداخت شده است. اکنون در سال 95 با توجه به تغییر شرکت و نداشتن مرخصی هر ماه در (حدود 4-5 روز در ماه غیبت) حدود 25 روز بیمه واریز میکند و تا اکنون حدود 3 ماه غیبت به صورت متناوب در کل رد شده است.

میخواستم بدونم اگر بطور مثال موقع بازنشستگی من برسد تاثیری در زمان بازنشستگی و پرداخت حقوق میگذارد؟ و همچنین بر خدمات درمانی؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام تاثیری بر خدمات درمانی ندارد

در زمینه بازنشستگی مدت سوابق ملاک می باشد و در صورت غیبت فقط مقدار کمتری از ماه کامل برای شما بیمه ارسال می شود