در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

با سلام

 من مهر 97   30 سال خدمت کاریم تمام میشه چه موقع درخواست بازنشستگی بدهم بهتره ؟
 مبلغ 300.000 هزارتومان به حقوقم  شهریور 96  اضافه شده به خاطر قبول کردن کار بایگانی  آیا این مبلغ غیر متعارف میباشد اگر غیر متعارف باشد چه اتفاقی می افتد ؟
با کمال تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)

با توجه به اینکه میانگین 2 سال آخر ملاک محاسبه مستمری بازنشستگی می باشد ، هرچه مدت زمان بیمه پردازی با حقوق بالاتر در محدوده 2 سال بیشتر باشد بهتر است. با قانون جدید ، افزایش حقوق شما نا متعارف نخواهد بود.