در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

ایا با ساعت کاری 35 ساعت در هفته (جزو مشاغل سخت نمی باشد) مشکل و مانعی جهت رد شدن سابقه بیمه وجود دارد؟ و قانون کار ممانعتی برای این امر ایجاد می کند یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
حق بیمه بدون در نظر گرفتن ساعات کاری و بر اساس روزهای کارکرد بایستی پرداخت شود. اگر شما در تمام روزهای کاری هفته حضور دارید ، نباید نقصی در بیمه شما وجود داشته باشد.