در سازمان تامین اجتماعی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

سلام. تجربه اخذ مفاصا حساب بیمه از شعبه یک تامین اجتماعی تهران رو خواستم بگم.

نامه کارفرما رو پیش خانوم شیرازی، کارشناس درآمد بردم. ایشون نامه رو گرفتن گفتن هفته بعد بیام.

هفته بعدش رفتم، گفتن که شنبه هفته بعد بیام.. روز یکشنبه اش رفتم.. گفتن چهارشنبه همون هفته بیام... گذاشتم هفته بعد رفتم.. دوباره به همین منوال من رو یک ماه دووندن

اخرم که مفاصا حساب رو دادن... درخواست اعتراض داشتم.

خانوم شیرازی از درخواست ام ناراحت شدن! جالبه حق من هست که اعتراض بزنم ولی ناراحت شدن!!

خلاصه بهم گفت اول باید ابلاع بدهی بشه و بعد درخواست بدم. گفت تا 48 ساعت دیگه بدهی ات می یاد.

بعد از چند روز درخواست بدهی ام نیومد... مجددا به سازمان مراجعه کردم که معلوم شد هنوز بدهی ام ثبت نشده. بهم گفت که ثبت شد برو.

بعد از چند روز درخواست بدهی ام نیومد... مجددا به سازمان مراجعه کردم که معلوم شد دکه ثبت رو نزده بودن... بعدش بهم گفت که ثبت شد برو.

مجددا بعد از چند روز که بدهی ام ثبت نشده بود، رفتم که معلوم شد که مشکل سیستمی بوده. به من نامه دادن تا به واحد نامنویسی برم و مشکل رو پیگیری کنم.

کارمند واحد نامنویسی خانوم قاسمی بودن که بلد نبود چیکار کنه.. به من یه نامه داد برم پیش رییس اش تا براش پیگیری کنم!

خلاصه رفتم پیش رییس اش و پیگیری کردم تا در سیستم مشکل ام حل شد و تونستم بیام بالا و درخواست بدهی ام ثبت بشه.

چرا برخی کارمندان تامین اجتماعی اینطوری برخورد می کنن و جلوشون گرفته نمیشه؟ قبول دارم برخی کارکنان خیلی خوب کار می کنن ولی چرا جلوی این کارمندانی که اینطوری کار می کنن گرفته نمیشه ؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

تمام  کارمندان و  کارکنان ادارات بسییار زحمتکش و خدوم هستند و اگر کم کاری و قصوری به چشم میخوره ایراد از حجم بالای کار و گذر از سیتم سنتی به مدرنیته میباشد .

در این میان تغییرات بی حد واندازه رویه های اداری و آیین نامه  های مصوب در دولتهای مختلف نیز این بار بسیار وزین تر و سنگین تر میکند.

مع الوصف چیزی که آشکار و هویداست که نه در برخورد در ارگانها که در تمام روابط شخص با افراد جامعه تاثیر مثبت دارد اینست که

مثبت باشیم و باروی خوش درخواستمان را مطرح کنیم

خوددار بودن در تمام اداب و سنن ملی و مذهبی ما سفارش شده است

حق گرفتنیست این را شعار نمیدانم واقعیت است اما با راه اصولی .

آگاهی از قوانین و مقررات و استفاده انها نه با خشونت و طعنه که با روی خوش و از روی احقاق حقوق مکتسبه  ور ادارات هر کارمند ناراحتی را ارام میکند .

با قانون حرف زدن باعث ارامش فرد میشود.

اجازه بدهید طرف مقابل شما حرص بخورد