در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
قصد جذب چند بازاریاب به صورت پورسانتی دارم
زمان عقد قرارداد چه نکاتی را رعایت کنم تا قرار داد شامل بیمه نشود؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که بازاریاب تحت نظر کارفرما و با برنامه ریزی و دستور وی در ساعات مشخصی مشغول به کار باشد و در قرارداد نیز حقوق ثابتی ذکر شده باشد و مابقی حقوق بر اساس میزان فروش باشد ، این قرارداد مشمول قانون کار و همچنین مشمول قانون تأمین اجتماعی خواهد بود.