در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
پدر و مادری هردو معلم بازنشسته بودند پدر فوت شده و دو پسر و یک دختر مجرد دارد.

 دختر شاغل و 25ساله و یکی از پسران 23 ساله و دانشجو و دیگری 31 ساله و بیکار است.

نحوه تقسیم حقوق بازنشستگی پدر در این خانواده چگونه است؟

ایا با وجود دریافت حقوق شخصی بازنشستگی مادر سهمی ب او تعلق میگیرد؟

لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

اولا به همسر مرد فوت شده نیز سهم تعلق خواهد گرفت هر چند خودش هم مستمری بگیر باشد که سهم همسر 50 درصد میباشد.

سهم هر یک از فرزندان 25 درصد است ولی به دختر که شاغل باشد یا ازدواج کرده باشد تعلق نخواهد گرفت و پسر 31 ساله هم تعلق نخواهد گرفت فقط فرزند پسر تا زمانی که به تحصیل اشتغال داشته باشد با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل سهم 25 درصدی تعلق خواهد گرفت.