در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده مهندس عمران هستم که در یک شرکت در حال کار میباشم ولی تمام لیست بیمه بنده بصورت کارگری پرداخت میگردد در ضمن قرارداد کاری نیز بصورت کارگری میباشد ولی کار مهندسی عمران انجام میدهیم

 ایا بنده میتوانم از کارفرمای خود شکایت کنم؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با توجه به قانون کار طرفین یک رابطه کاری یا کارفرما هستند یا کارگر که این مطلب فارغ از بحث تحصیلات و موارد دیگر است. ممکن است پزشکی که در یک درمانگاه کار میکند نیز از نگاه قانون کار کارگر محسوب شود چون مدنظر قانون بحث رابطه مزدی است.

در صورتی که افراد مشمول قانون کار مزد بگیر یا حقوق بگیر باشند مطابق این قانون کارگر تلقی مشوند اما نکته ای که می تواند تخلف کارفرما باشد این موضوع است که به عنوان مثال به شما شش میلیون تومان حقوق بدهد اما در لیست بیمه برای شما یک میلیون تومان با عنوان کارگر ساده رد کند. که برای این موضوع می توانید دادخواست ثبت کنید.

با تشکر از همراهی شما