در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من اسفند اعزامم هست و برای دو ماه سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم (دی و بهمن) چطور می‌توان کاری کرد که بیمه دو ساله سربازی رو بجای نیروهای مسلح همون تامین اجتماعی برام رد کنن؟

 تا بتوان از آن به عنوان سابقه استفاده کرد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورت اشتغال در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی در هنگام خدمت نظام وظیفه می توانید سوابق تامین اجتماعی خود را کامل کنید در غیر اینصورت چنانچه بیمه اختیاری یا حرف و مشاغل آزاد پرداخت می کنید بهتر است قرارداد را ابطال و حق بیمه واریزی را دریافت نمایید در ضمن سهم حق بیمه بیمه شده هنگام پرداخت حق بیمه ایام سربازی 7 درصد میباشد و مابقی توسط دولت پرداخت میگردد.