در خرید بیمه سربازی توسط (140 امتیاز)
باسلام

بنده حدود 15 سال است که در بخش ستادی یک شرکت فولادی مشغول به کار هستم. می خواستم برای خرید سوابق خدمت سربازی اقدام کنم. می خواستم بدانم معایب و محاسن آن چیست؟

باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

معایبی ندارد جز پولی که باید پرداخت کنید ! محسنات آن این است که سابقه تان بیشتر می شود و زودتر بازنشست می شوید . ضمنا اگر قبل از خدمت نیز مشغول به کار بوده و حق بیمه از حقوق تان کم می شده است دیگر مبلغی بابت خرید سربازی نیازی نیست بدهید (البته اگر دوران سربازی تان تا تاریخ 7 مرداد 1385 پایان یافته باشد) .

با تشکر