در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید و با تشکر بابت سایت خوبتون.

اینجانب در سال 1360 به مدت 103 روز سابقه پرداخت بیمه داشته ام و در سال 1368 به خدمت سربازی رفته ام و در سالهای بعد بدون اطلاع از قوانین برای خرید بیمه دوران سربازی اقدام کرده ام. اکنون بفرمایید که تکلیف بنده چیست ؟ آیا این دو سال که حق بیمه آنرا پرداخت  کرده ام جزو سابقه بیمه محسوب می شود یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

بیمه انتقال سوابق مشروط بر اینکه قبل از سربازی دارای سوابق بیمه پردازی و بعداز سربازی نیز دارای سوابق بیمه پردازی بود باشید انتقال سوابق سربازی به صورت رایگان صورت میپذیرد

ایام مذکور جزو سوابق شما میباشد حق بیمه ایام سربازی قابل استرداد به بیمه شده میباشد که بین تاریخ 85/6/14 تا تاریخ 91/4/27 پرداخت شده باشد.