در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام - در مورد طرحی  که در ان در صورت داشتن سه شرط نیازی برای پرداخت حق بیمه سربازی نمیباشد سوال داشتم
من در سال 75 نزدیک 5 ماه بیمه تامین اجتماعی داشتم- در سال 79  خدمت سربازیم ب اتمام رسید- بعد از ان هم با فاصله بیمه تامین اجتماعی دارم- اما بیمه های واریزی من به صورت پیوسته نبوده است

سال 91 اقدام به خرید بیمه سربازی نمودم و هزینه ان را پرداخت کردم و مدت زمان سربازی به سوابق بیمه ای من افزوده شد

 الان خواستم بدونم ایا این شرایط من برای دریافت بیمه سربازی به صورت رایگان کافی میباشد؟
اگر شرایط بیمه سربازی رایگان شامل من میشود امکان بازگشت هزینه پرداختی دوره خدمت سربازی که به سازمان بیمه تامین اجتماعی پرداخت نموده ام وجود دارد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورتی که سوابق واریزی قبل و بعد از خدمت اجباری بوده باشد ، به شعبه مراجعه و فرم شماره 4 بخشنامه سربازی را تکمیل فرمائید

در صورتی که شعبه فعلی بیمه پردازی و شعبه ای که خدمت سربازی را در آن پرداخت کرده اید یکی نباشد فرم شماره 5 توسط شعبه تکمیل می گردد

و امکان استرداد مبلغ پرداختی نیز وجود دارد ، در صورت امکان فیش پرداختی بیمه را نیز همراه داشته باشید