در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

در تصادف دچار شکستگی استخوان ترقوه هر دو سمت شدم که هم سمت راست و هم سمت چپ عمل جراحی وپلاتین گذاشته شده ایا با بودن پلاتین درمان کامل خواهد بود یا خیر

درصد دیه چه مقدار میباشد ؟

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
باسلام

صرفا وجود پلاتين دليلي بر التيام بصورت نامطلوب نمي باشد و ديه ترقوه چنانچه بصورت نامطلوب التيام  يابد نصف ديه كامل و اگر بصورت مطلوب التيام يابد ٤ درصد ديه كامل مي باشد(هركدام از ترقوه ها )