در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من برج۹۶/۵ ماشین را چپ کردم جدا از ضربات وشکستگی های مختلف استخوان تر قوه من شکست که پزشکی قانونی برای من به علت جراحات زیاد۳ماه طول درمان داد حالانظریه ای که پزشک متخصص ارتوپد برای پزشکی قانونی نوشته که استخوان ترقوه به اندازه ۳سانت کوتاه شده آیا پزشکی قانونی میتواند برای من نقص عضو بزندیانه باتشکرفراوان
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما اقا سجاد دارم

بله .تغییر شکل و ایراد در نحوه کارکرد عضو از مصادیق نقص عضو میباشد.

اما با توجه به قانون بیمه ثالث جدید نیازی نیست که راننده مقصر حتما دارای نقص عضو باشد تا دیه به او تعلق بگیرد . با داشتن پوشش حوادث راننده در بیمه نامه شما از یک خراش کوچک هم میتوانید مطالبه دیه از بیمه گر داشته باشید