در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

جواب اخر پزشکی قانونی

  1. شکستگی هر دو ترقوه با بر جا گذاشتن محدودیت حرکت متوسط شانه چپ و خفیف شانه راست التیام یافته
  2. و ارش محدودیت حرکت ان نه و نیم درصد از دیه کامل
  3. و اسیب نسوج نرم محل جراحی دوترقوه جمعا سه درصد دیه کامل

و ختم پرونده اعلام میگردد

ایا با توجه به قانون 656 دیه واعلام پزشکی قانونی در محدودیت حرکتی نباید حداقل نصف دیه کامل در نظر گرفته شود ؟

با تشکر و سپاس فراوان

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، تعیین میزان ارش محدودیت حرکتی توسط پزشکی قانونی ، بستگی به میزان نقص و ازکارافتادگی دارد و درصورت از کارافتادگی کامل آن عضو، دو سوم از دیه آن عضو بهش تعلق خواهد گرفت .