در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام .من از کارفرمام شکایت کردم در اداره کار به توافق رسیدم یه مبلغی بابت عیدی و سنوات و مزایا پرداخت کنه.الان دادنامه رای صادر شده .خواستم بدونم باز کارفرما میتونه تجدید نظر کنه ؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
درخواست تجدید نظر از اختیارات طرفین می باشد و کارگر و کارفرما می توانند به رأی هیئت تشخیص اعتراض کنند. البته در مورد اینکه اعتراض وارد باشد یا خیر در هیئت حل اختلاف بررسی و رأی صادر می شود.