در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده شکایتی رو در هیئت تشخیص مطرح کردم که موجب صدور رای به نفع من شد و ابلاغیه آن در تاریخ نوزده شهریور 96 به دست من رسید و کرفرمای من در تاریخ 10 مهر 96 به آن اعتراض داده اند یعنی بعد از گذشت حدودا 23 یا 24 روز. آیا این اعتراض قانونی است؟

در ضمن من پیگیر شدم ولی در اداره کار به من گفتند که نتیجه رای اولیه ده روز بعد از شما بدست ایشان رسیده. آیا همچین چیزی امکان دارد؟

زنجان
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اعتراض به رای از زمان ابلاغ قانونی میباشد که توسط مامورابلاغ صورت میگردد