در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر خدمت شما

بنده در سال 89 با یکی از دوستان یک شرکت با مسئولیت محدود تاسیس کردیم و بعد از ماه فعالیت نیمه و ناقص تصمیم به عدم فعالیت گرفتیم اما نه انحلال و نه اعلام عدم فعالیت در دارایی کردیم.و هر دو مشغول کار دیگری شدیم ، حال چند ماه قبل متوجه شده ام که بدون اطلاع و اجازه من با اسم شرکت فعالیت کرده و حتی به اسم شرکت کد کارگاهی باز کرده برای بیمه کردن کارگران و الان بدهی معوق به بیمه دارد و پرداخت نمیکنه( طرف ناپدید شده).

در اساسنامه شرکت قید شده که تمامی قراردادها،اسناد،چک،سفته و امثالهم با امضاء دو طرف و مهر شرکت معتبر است( گفته نشده با امضاء یکی از دوطرف).و الان قراردادی که با بیمه برای ثبت نام کدکارگاهی نوشته شده و به امضاء رسیده فقط امضاءیک نفر هست(که اونم امضاء اون طرف هست که الان نیست) با مهر شرکت . ( می دانم که اشتباه بزرگی انجام دادم و عدم فعالیت شرکت رو اعلام نکردم که طرف بتونه سوء استفاده کنه.)

سوال من اینجاست آیا با توجه به مطالبی که گفتم می توانم از بیمه شکایت کنم که چرا بدون رعایت قوانین مندرج در اساسنامه شرکت اقدام به عقد قرارداد کرده و کدکارگاهی باز کرده؟؟؟ یا راهکار و نظر شما در این رابطه چیه که من چیکار کنم ؟؟

پیشاپیش از جواب و راهنمایی هایتان بی نهایت سپاس گذارم.
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

اخذ کد کارگاهی با یه نامه درخواست  که با امضای معتبر باشد بهمراه مهر شرکت به جریان میوفته و قراردادی امضا نمیشه با بیمه که بخواد امضا دوطرف رو داشته باشه.مگر اینکه تو اساسنامه شرکت نوشته شده باشد نامه ها  با امضا هردو طرف معتبر می باشد که خیلی بعیده می باشد.

لیست بیمه فیزیکی  هم که صرفا با مهر شرکت معتبر می شود.

بنظر من بیمه مقصر نیست و کار غیر قانونی نکرده