در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا به کارگرانی که بیش از یک سال در مرخصی استعلاجی به سر میبرند عیدی و سنوات تعلق میگیرد؟

در صورت تایید پرداخت آن به عهده کارفرما میباشد یا تامین اجتماعی

ممنونم
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
مدت زمانی که کارگر در مرخصی استعلاجی (با تأیید تأمین اجتماعی) به سر می برد جزو ایام کارکرد محسوب شده و کارفرما موظف به پرداخت عیدی و سنوات این مدت خواهد بود.