در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

مدت ۷ ماه در یک شرکت مشغول به کار بودم و بعد به دلیل پیدا کردن شغل مناسب تر، آذر ماه استعفا دادم و بعد از یک ماه دوستانه به همکاری مون پایان دادیم. شرکت در دو سری حقوق کارمندان رو پرداخت می کنه. یکی حقوق پایه که نزدیک یک میلیون تومان میشه و مابقی که عدد واقعی دستمزد است.

با اینکه نزدیک ۴۵ روز از پایان همکاری ما میگذره هنوز مابقی حقوق رو پرداخت نکردند و ادعا کردند که قانونا ۳ ماه وقت دارند برای تسویه و مابقی حقوق رو با تسویه پرداخت می کنند. من نگران این هستم که تسویه من با محاسبات آخر سال شرکت تلاقی پیدا کنه و موکول کنند به سال بعد.

آیا این اظهارات قانونی است؟ ۳ ماه مهلت دارند برای تسویه حساب؟ و اینکه مهلت پرداخت دستمزد چقدره و ربطی به تسویه داره؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در قانون کار مهلتی برای پرداخت تسویه حساب معین نشده و با توافق طرفین اجرا می شود. البته کارگر می تواند در صورت تأخیر پرداخت ، از طریق اداره کار اقدام به شکایت از کارفرما کند.