در قانون کار و قرارداد کار توسط (6,410 امتیاز)
آیا کارفرما میتواند درمتن تنظیمی قرارداد با کارگر، قید نماید که افزایش و کاهش دستمزد بنا بر شرایط اقتصادی و مالی کارفرما و حسب تشخیص آن میتواند افزایش یا کاهش یابد و مورد توافق طرفین قراردادخواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
خیر. چنین بندی در قرارداد وجاهت قانونی نداشته و کارفرما فقط می تواند حقوق کارگر را به صورت یکطرفه افزایش دهد و کاهش حقوق بایستی با توافق کارگر صورت گیرد.