در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سال ۹۶ تصادف کردم

فمور رانم از ۲ ناحیه شکست و پلاتین شد

پام بعد از ۷ ماه جوش نخورد و پلاتین تو پام شکست

به دلیل استفاده از پلاتین ضعیف و مشکل در عمل اولیه پلاتین قبلی از استخوان خارج و پلاتین جدید کار گذاشته شد یعنی یه عملو دو بار کردم

مفصل کتفمم شکست که دو تا پیچ گذاشتن توش فعلا

سوالها

  1.  تخمین کل دیه
  2. میشه از دکتر اولی که بیمارستان دولتی بوده شکایت کرد
  3. حق بیکاری و طول درمانم چی میشه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

1. همه آسیب هایی که در اثر تصادف به شما وارد شده توسط پزشکی قانونی معاینه می شود و در یک گزارش به تفکیک به اطلاع دادگاه می رسد.

اگر در رای نهایی پزشکی قانونی مشاهده کردید که یک یا چند آسیب جسمی از قلم افتاده، به رای اعتراض کنید تا در کمیسیون پزشکی مطرح شود و نتیجه نهایی صادر شود.

2. اگر فکر می کنید که در عمل مجدد شما، پزشک قصور و اشتباه داشته است حتی 1% میتوانید از پزشک هم به سازمان نظام پزشکی شکایت کنید یا در یک دادخواست جداگانه از پزشک شکایت کنید تا از محل بیمه مسولیت پزشکی یا هزینه شخصی پزشک، غرامت شما به نسبت درصد قصور و اشتباهش پرداخت شود.