در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من در آبان امسال تصادف کردم با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدم .بهم گفتند بعد یکهفته پیش متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنم. رفتتم پزشک قانونی بهم نامه دادند.دکتر یک ماهه بعد بین مریض بهم وقت داد. متخصص مغز و اعصاب همون بیمارستان برام نوشت مشکل مال قبل بوده،دادرسی راهنمایی و رانندگی به پزشک قانونی نامه داد،پزشک قانونی پس از بررسی ها گفت مهره کمرت شکسته قبلا پرونده بسته شده بود و به من تا برج 12 طول درمان دادند و احتیاج به عمل دارم.آیا حق من داده میشود50 درصد برام زده شده
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

ممکن است که یک ضعفی در بدن مصدوم باشد اما در اثر تصادف تشدید شود و تبدیل به یک ناراحتی و آسیب شود.

در این صورت دیه به شما تعلق می گیرد.

حتی اگر پرونده مختومه شود می توان با تجدید نظر، دادرسی را از سر گرفت.