در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت مشاورین محترم

بیمه ای که داری درمان و مستمری باشه چی پیشنهاد میدید با هزینه مناسب

منظور از درمان شامل حق ویزیت و دارو میباشد

و کلا برای اینده مفید باشد و بتوانیم مستمری دریافت کنیم

ممنون
3 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

اینکه بخواید پول ویزیت را هم بگیرید واقعا همچین بیمه ایی نداریم و اگرم باشه اصلا به صرفه نیست

ولی در بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد غیر از پوشش حادثه و بیماری خاص..پوشش بستری در بیمارستان را هم به شرطی که اندوخته بالای دو میلیون باشه پرداخت میکنند