در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من الان بیمه کارگران ساختمانی هستم و ماهانه خودم بیمه رو پرداخت میکنم میخوام بدونم اگه بخوام یه شرکت خدماتی ثبت کنم باعث لغو بیمه من میشود یا نه؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

خیر بیمه شما تغییری در آن ایجاد نمیشود. همچنین میتوانید شرکت خود را ثبت نموده و لیست بیمه خود را تحت شرکت ثبت شده جدید ارسال نمایید. در صورتیکه کسی را بعنوان کارگر بیمه کنید، مشمول تخفیفات سهم کارفرما نیز خواهید شد.

موفق باشید