در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
برای استفاده از بیمه بیکاری باید چند ماه سابقه کار داشت ۶ماه یا یکسال و حتما باید این مدت از یک کارگاه باشد یا خیر و ایا باید تمامی ماهها به طور کامل حق بیمه رد شده باشد یعنی ۱۲ ماه ۳۰ و ۳۱ روزه یا میشود مثلا ۱۴ ماه باشد ولی چند ماه ان ۱۵ روزه باشد
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

برای افراد فاقد قرارداد مدت موقت 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه کافی است

برای افرادیکه قرارداد مدت موقت دارند باید یکسال سابقه داشته باشند.

سابقه بیمه باید یکسال کامل معادل 365 روز باشد و اگر این میزان سابقه بیش از 12 ماه باشد اشکالی ندارد.