در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید. من هفته پیش به عنوان راننده مقصر تصادف کردم و از ناحیه پیشانی صورت خراش‌هایی  به من وارد شدو  زخمی شدم ولی دکتر که عکس گرفت به سرم گفت مشکلی نداری.میخواستم بپرسم آیا دیه حارصه شامل من میشه یا نه.اگه شامل من میشه نامه پزشک قانونی ظرف چند روز برام احضاریه میفرستند.اگه من شامل دیه حارصه بشم ولی بیمه گر بگه تعهدی به پرداخت ندارم پرداخت نمیکنم من میتونم به عنوان شاکی ومجروح و به عنوان راننده مقصر از بیمه شکایت کنم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

دیه حارصه مبلغ ۲میلیون و یکصد هزارتومان است . شما باید به  پزشکی قانونی مراجعه کنید تا جراحات شما رو مشخص کنند وپاسخ سوال دومتون هم ابنگونه عرض میکنم ، قطعا بیمه بطور مستقیم به شما خسارت نمیدهد و باید از طریق طرح دعوا در دادگاه مطالبه خسارت نمایید