در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (400 امتیاز)
با سلام ضمن عرض تشکر

خواستم بدونم کسی که 25 سال استخدام رسمی هست و کارش امور تدارکات (شامل خرید و نامه رسانی وصول چک و...) الان شرکت گفته اخراجه اما چون دیده نمیتونه به همین سادگی عذرش رو بخواد بهش گفتن پس باید بری آبدارخونه و آبدارچی شرکت بشی یا اینکه سالی یه ماه و نیم بگیری و بری
آیا چنین چیزی قانونی هست و کارفرما میتونه همچین کاری بکنه
یا اینکه می تونه رو شغل قبلی اش اصرار داشته باشه
و اینکه قراردادی نیست و رسمی هست و 25 سال سابقه داره آیا واقعا به همین سادگی میشه تقلیل پست  داد
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
تقلیل پست اگر با کاهش حقوق نیز همراه باشد ، بطور یکطرفه از سوی کارفرما غیر قانونی است و نیازمند موافقت کارگر می باشد.

همچنین کارفرما بایستی کارگر را در شغل همطراز بکار گیرد.