در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام...با توجه به اینکه راننده مقصر بودم...آبان ۹۵ تصادف کردم..بیممو با بند حوادث راننده شهریور ۹۵ تمدید کردم.. پزشکی قانون رای نهایی معالجاتمو را فرستاده دادگاه..آیا برای دریافت دیه راننده مقصر دادگاه باید حکم بده...چون پرونده سایر سرنشینان بسته نشده؛منم باید منتظر بسته شدن پرونده باشم یا میتونم مستقل عمل کنم.؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

شما باید با تقدیم دادخواست مجزا مطالبه خسارت کنید چون دادگاه نسبت به راننده مقصر حکم صادر نمیکنند

نوشتن دادخواست هم باید با مستندات و استدلالات قوی صورت بگیره و صرف اینکه شما پرونده کیفری دارید و در اون به ثالث پرداخت خسارت کردید دادگاه به شما رای نخواهد داد. البته راه راحتتری هم وجود داره که بعلت رعایت اخلاق حرفه ای از بیان اون دراین مقال پرهیز میکنم

اگر نیاز به راهنمایی های بیشتر داشتید بنده در خدمتتون هستم