در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرم در حال رانندگي به دليل صداي ماشين پياده ميشه تا ببينه مشكل چيه كه دستش ميره داخل تسمه ماشين و انگشت دست وسطش و انگشت گوچيك از وسط قطع ميشه

و بيمه جانباز و بيمه ماشين و بيمه شخص ثالث دارد

آيا ديه شامل اين مورد ميشه؟؟و چند درصد هس

با تشكر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

منظور از بیمه جانباز و بیمه ماشین چیست؟! باید بیشتر توضیح دهید.

اما از محل سرمایه فوت و نقص عضو ناشی از حوادث راننده، بسته به میزان نقص عضو و سرمایه مورد تعهد بیمه گر می تواند مطالبه خسارت نماید.

برای این کار بهتر است از بیمه گر شکایت نماید تا پزشکی قانونی و قاض شرکت بیمه را به پرداخت غرامت ملزم نمایند.