در دیه و بیمه خودرو توسط (51,790 امتیاز)
در سوانح رانندگی که راننده مقصر مصدوم میشود خسارات جانی راننده بر‌چه مبنایی پرداخت میشود

یا بعبارتی چه جراحاتی توسط بیمه گر پرداخت میشود
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام

مستند به ماده ۳ قانون بیمه اجباری خسارات وارده شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۹۵ و آیین نامه اجرایی آن دیه جراحات وارده  به راننده مقصر ازسطحی ترین جراحت تا دیه فوت به ایشان یا قائم مقام قانونی وی پرداخت میشود .

پس بیمه گر موظف است به راننده مقصر دیه پرداخت نماید نه غرامت .

و مطلب دیگر در مورد پرداخت به شخص موضوع این ماده اینست که نیازی به طرح دعوا در دادسرا یا دادگاه علیه شرکت بیمه‌گر‌نیست و کافیست فقط

۱. در مهلت ۶۰ روز از حادثه شخص یا قائم مقام وی به ببمه گر‌وقوع حادثه را اطلاع دهد

۲. مراجعه به پزشکی قانونی جهت تعیین جراحات و تعیین درصد دیات

۳.تهیه مدارک بستری و بیمارستانی  و تهیه کروگی حادثه لز افسر راهور

۴. تشکیل پرونده خسارت و تکمیل مدارک آن نزد‌شرکت بیمه گر

پس از طی مراحل فوق بیمه‌گر‌موظف‌است ظرف مدت حداکثر ۲۰ روزخسارت را به راننده یا قائم مقام قانونی وی پرداخت نماید.

علی‌رغم کامل بودن مدارک اگر‌ بیمه گرتاخیر در تادیه  نمایند مکلف است  به ازاء‌هر‌روز به مبلغ نیمدر هزار‌ خسارات وارده بعلاوه اصل خسارت به راننده مقصر‌یا قائم مقام قانونی وی پرداخت نماید .