در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.بنده به مدت سه سال در نزد یک استادکار کاشی کار، کارگری کرده ام در ساختمان های مختلف.تقریبا هر دو روز یک جای متفاوت.قرارداد کتبی بین من و او نبوده اما حقوقم را در این سه سال تقریبا بصورت چکی بطور کامل دریافت کرده ام.ولی بیمه ام نکرده است.آیا میتوانم برای دریافت حق بیمه این سالها از او شکایت کنم؟

آیا اصلا او باید مرا بیمه میکرده؟

چه مدارکی و کجا باید ارائه دهم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

جواب سوال مثبت و بدلیل داشتن اسناد حقوق قابل پیگیری میباشد

در صورت رابطه مزدی شما کارگر تلقی و کارفرما مکلف به بیمه نمودن شما میباشد عدم اجرای آن رافع مسئولیت کارفرما در اینده نمیگردد