در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام .بیمه یه نامه داده به دادگاه به این شرح که زیان دیده یا مقصر حادثه موظند تا ۱۵ روز پس از قطعی شدن حکم دیه مدارک خودرا به بیمه تحویل دهند درغیر اینصورت افزایش دیه برعهده نفر مقصر هست .دادگاه منو معرفی کرد به صندوق تامین خسارت بدنی اوناهم پروندمو بررسی کردن گفتن چون سقف دیه از تعهدات بیمه کمتر افزایش هم باید خود بیمه بده درغیر اینصورت باید به بیمه مرکزی باید شکایت کنی.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

سوال شما وسوال قبلی شما مقداری مبهم هستش .

چرا شما سال ۹۳ رای گرفنی و بیمه ۹۴ واریز کرده به حساب دادگستری

چرا شما دیر مدارکتون رو تحویل دادین

چرا اون اقا برای گرفتن دیه شتا ۹۴ هیچ اقدامی نکرده

چرا اکن لطفا بزای حل مشکلتون تماس بگیرید تا کامل راهنماییتون کنم