در دیه و بیمه خودرو توسط
با عرض سلام و خسته نباشید
از زمانی که حکم دیه ابلاغ میشود ایا مقصر حادثه که دارای گاهینامه هست و بیمه نامه اش منقضی شده تا زمان پرداخت دیه به زندان میرود ؟ و اینکه صندوق در صورتی که مقصر تمکن مالی نداشته باشد و ضمانتی مثل سند در اختیار نداشته باشد ایا صندوق حسب وظیفه قانونی خود نسبت به پرداخت دیه اقدام میکند ؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر ایشون دوسال مهلت پرداخت دارند بعد از دوسال در صورتی که پرداخت نشود میشه ایشون رو جلب کرد

و طبق ماده ۲۵  صندوق مکلف است بدون اخذ تضمین از زیان دیده یا مسبب زیان خسارت زیان دیده را پرداخت نماید

پیگیری حقوقی دیه تصادفات