در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام عرض ادب
۰
من ازسال نیمه دوم 71تا اول 86 مشغول بودبعلت تعدیل نیرو اخراج شدم چون مااخراج شدیم به ما عنوال شغلی را ندادن اونهای که بعد از ما اومده بودن بازنشسته شدن شکایت کردم چون من مدارک نداشتم فیش حقوقی یا حکم کارگزینی نداشتم به جای نرسیدم لطفا کمکم کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

شرایط مشاغل سختی وزیان اورزمانی مشخص میشود که سوابق بیمه ات درمشاغل سخت وزیان  اور20سال متوالی یا25سال متناوب باشددرسامانه سختی ثبت نامه به تاییدکمیته برسدویاشرایط سختی وبیمه عادی باشرایط سنی به زمان بازنسشگی برسد دران موقعه بیمه 4درصد قابل پیگری است