در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام

اینجانب در شرکتی که هم اکنون هستم با بنده بصورت یک ماه یک ماه قرار داد بسته شده و بصورت متوالی به مدت ۱۱ ماه تا الان بیمه رد شده.

این شرکت قصد دارد ماه ۱۲ را هم با بنده قرار داد بسته و بیمه رد کند و پس از آن دیگر با بنده قرار داد نخواهد بست.

با توجه به پایان قرار داد . آیا بنده می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

لطفا یک توضیح جامع و کامل دهید.

ممنون از لطف و راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شما در پایان قرارداد هم که باشید اگر شرایط دریافت بیمه بیکاری را داشته باشید میتوانید از بیمه بیکاری بهره مند شوید یعنی پایان قرارداد منوط به ندادن بیمه بیکاری نمیباشد