در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت همگی عزیزان

من از قم شعبه 2 هستم امروز یکشنبه هیجدهم شهربور هم گذشت اما حقوق برا من هنوز واریز نشده از دوستان قم شعبه دوم کسی هست براش واریز شده لطفا بگه خیلی کلافه و عصبی ام چون هر پانزدهم این پول رو میدم اجاره خونه و قسط وام همش چشم به گوشیه بینم کی واریز میشه هیچکی از درد کسی خبر نداره امیدوارم مسئولین بیمه این پیغام ها رو بخونن و بررسی کنن
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

احتمالا سند پرداخت این ماه براتون زده نشده بوده حتما از شعبه پیگیری کنید.