در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
ما یه شرکت تازه تاسیس هستیم که به غیر یه کارمند بقیه اشون جاهای دیگه بیمه هستن

میتونیم اون افرادی که بیمه هستند رو دیگه بیمه نکنیم؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

مطابق ماده 148 قانون کار کارفرما موظف است نسبت به پرداخت حق بیمه پرسنل خود اقدام نماید.

ضمنا تا هفت برابر دستمزد حداقل هر سال امکان ارسال لیست برای افراد وجود دارد.

ضمنا لازم است بدانید این افراد در ابتدا ممکن است بگویند ما بیمه نمی خواهیم و پولش را بده . اما پس از قطع همکاری می تواند از شما شکایت کنند. حتی در صورت فوت هم وراث آنان می توانند پیگیر موضوع شوند فلذا راهکار منطقی و عاقلانه برای شرکت ها و کارفرمایان گرامی این است که مطابق ضوابط و قوانین نسبت به ارسال لیست بیمه پرسنل اقدام کنند.

چراکه حق بیمه قابل سازش نیست و جزو حقوق اشخاص ثالث (سازمان تامین اجتماعی ) است.

و در صورت اعلام شکایت توسط کارگر علاوه بر اصل حق بیمه باید جریمه آن را نیز پرداخت کنید.

با تشکر از همراهی شما