در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. بنده ۱۱ سال در وزارت دفاع بودم از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۸۰ و سپس بازخرید شدم. وفقط پول سنوات را گرفتم. و پول سوابق بیمه را نگرفتم. پس ۱۱ سال سابقه ی بیمه در صندوق بیمه ی نیروهای مسلح دارم اکنون این پول به اندازه ای چشمگیر هست که بروم به دنبالش؟؟ در صورتی که بخواهم به سازمان تامین اجتماعی انتقال بدهم. چقدر هزینه ی مابه تفاوت ان میشود . متشکرم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
بله قابل انتقال است و مابه التفاوت که باید واریز کنید بستگی به مبلغی است که از آن صندوق به تامین اجتماعی واریز میشود و همچنین دستمزد شما در تامین اجتماعی است