در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام بنده با سابقه بیمه 14اندی در صندوق بیمه نیروهای مسلح محفوظ متولد 1354بااجبار ازخدمت بازخرید کرده دوره زمان جوانی ام صرف خدمت به نظام صورت گرفته در حال حاضر کاری پیدا نمیشود ظلم ستمی که درحق ماوخانواده مان روا داشته حداقل ما بازنشست یامستمر بگیرمی کرد این چه قانون خشن دیکتاتوری هست راهنمایی فرمائید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

الان شما دقیقا سوالتان چیست ؟ علت بازخریدی تان چیست چون معمولا بعد از 14 سال به اجبار کسی را بازخرید نمی کنند ؟ دقیق سوال بفرمائید تا جواب دقیقی بگیرید .

با تشکر