در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده 5 سال سابقه بیمه نیروهای مسلح را دارم چطور میتوانم این 5 سال را به بیمه تامین اجتماعی انتقال دهم البته نزدیک به دوسال هم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم واقعا نمیدونم باید چه کنم راهنمایی بفرمایید

متشکر از پاسخگویی
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
باسلام اول اینکه در حال حاضر شما باید بیمه پرداز تامین اجتماعی باشید وبعد از آن به شعبه ای که حق بیمه میپردازید مراجعه نمایید ودرخواست انتقال سوابق را طی فرم مخصوص پر نمایید وادامه کار را به شما خواهند گفت