در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام .من یک سال پیش تصادف کردم که دستم از مچ شکستگی یجاد شد و استخوان زنداعلی ساعد است بطور معیوب و محل شکستگی استخوان زند اسفل ساعد راست و خردشدگی سر استخوان ران است بدون غیب بهبود یافته و دیه مقدار دارد این نظر آخرپزشکی قانونی هست به دادگاه و ارش شکستگی استخوان بینی که منجر به فساد نشده و بدون غیب بهبود یافته به میزان (\۴) چهار درصد دیه کامله این نظر پزشکی قانونی بوده ولی بینی من به سمت راست کج هست

ایا نظرپزشکی قانونی درست و دست راستم به سمت چپ کج شده و استخوان زنداسفل کوتاه هست سه بار عمل پیوند استخوان شده که بدنم پیوند را قبل نمیکنم..نه نظر شما همین نظر پزشکی قانونی را قبول کنم تا اعتراز کنم. و دیه دست معیوب و خردشدگی سر استخوان ران چقدر میشه
توسط (130 امتیاز)
با سلام و درود و ارزوی بهبودی کامل برای شما
بله نظریه پزشکی قانونی درست هست و مقدار دیه اصلی را بیمه مشخص میکند اون 4 درصد ارش شما هست
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

تعیین درصد جراحات توسط پزشکی قانونی یا قاضی انجام میشه  و اون ۴درصد فقط مربوط به بینی هستش

که ۸میلیون و ۴۰۰هزارتومان میشه و مابقی رو هن اجازه بدید پزشکی قانونی تعیین درصد کنه