در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام لطفا محاسبه کنید :  ساییدگی زانوی چپ حارصه /ساییدگی پشت دست راست حارصه/ساییدگی عمیق پل بینی دامیه/جراحت لب فوقانی دامیه/جراحت چانه دامیه/کبودی سمت چپ صورت/شکستگی استخوانچه تراپزوئید مچ دست چپ/ساییدگی درحال التیام مخاط لب تحتانی حارصه/پارگی و بخیه شده مخاط لب فوقانی دامیه/شکستگی قسمت نمایان و دندان۱پیشین که منجربه سیاهی این دندان شده و دندان مذکور سیاه شده محسوب میگردد/شکستگی به میزان۲۰درصدازقسمت نمایان دندان۱پیشین/لقی دندان۲پیشین
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
خب ۲۰ درصد دیه یعنی ۴۲ میلیون تومان که از طریق بیمه بهتون پرداخت خواهد شد