در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
براي دريافت مستمري پدرم در پرونده در فرم تعهد از همسر سابقم كه از او جدا شدم استفاده كردم، پرونده به علت اينكه ٥ سال از فوت پدرم گذشته به اداره كل رفته و انجا درخواست بازرسي تحقيقي دادند كه در اين بازرسي از همه نظر تاييد شدم، حال پرونده به ستاد تامين اجتمايي رفته، ايا امكان داره كه انها هم در خواست بازرسي ٣ نفره بدهند، اگر بدهند چه كساني از كجا مي ايند؟ و چگونه بازرسي انجام ميدهند؟

در ضمن بنده به طور كامل و رسمي از همسرم جدا شده و ديگر با ايشان زندگي نمي كنم
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
وفق بخشنامه 11/1 فنی مستمریها فرزندان اناث به شرط عدم اشتغال و ازدواج می توانند از مستمری مادر و پدر فوت شده بهره مند گردند در صورت تایید بازرسی تحقیقی سه نفر مبنی بر عدم اشتغال شما و مطلقه بودن ( به شرطی که صوری نباشد ) بازرسی تحقیقی دوم انجام نمیگردد مگر اینکه مدارکی باشد که بازرسی تحقیقی اول را خدشه دار نماید.