در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام لطفا متن زیر را ساده توضیح دهید.

مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق میگیرد که ظرف ۱۰ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به از کار افتادگی کلی دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ۹۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

الان من سه سال است بیمه اختیاری هستم ک متوجه شدم بیماری صعب العلاج دارم اگر از کار افتادگی بگیرم مستمری شامل من میشود؟؟اگر میشود ماهیانه چقدر است؟؟
1 پاسخ
توسط (590 امتیاز)
سلام

این ماده راجع به ازکارافتادگی غیر کار هستش

اولا که باید بیماریت طبق نظر کمیسیون 66 درصد ب بالا باشه

دوما باید در ده سال قبل بیماری حداقل یک سال سابقه بیمه رد کرده باشی و در یکسال قبل از بیماریم حداقل 90 روز بیمه داشته باشی