در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده طلبه هستم و از سال 89 حدود 7سال است که در یک موسسه مشغول کار هستم... بیمه ام هم چون طلبه هستم مشکلی از این بابت نداشتم و رد شده است...

سوالم اینجاست که بنده تا سال 94 تابعیت ایرانی نداشتم و از سال 94 شناسنامه ایرانی دریافت کردم...

طی این 7 سال موسسه ای که در آن کار میکردم هیچ مزایایی به ما پرداخت ننموده است...

آیا بین سالهای 89 تا 94 که تابعیت خارجی داشتم این مزایا به علاوه سنوات به من تعلق میگیرد؟

از سال 89 تا 94 بیمه سلامت داشتم و پس از آن بیمه تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

اشتغال به کاراتباع خارجی منوط به داشتن پروانه کارمیباشد درصورت داشتن پروانه کارشمولیت قانونکارخواهد داشت ومزایای قانونکاروعیدی وپاداش تعلق میگیرد.نداشتن پروانه کاربه منزله غیرمجازبودن میباشدو بلطبع عیدی وپاداش نیزبر اساس قانونکارتعلق نمی گیرد.