در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام

بیمه پاسارگاد خانم های باردار بیمه نمیکنه  بعد از چند روز از شروع بیمه متوجه شدم باردار هستم حالا تکلیف بیمه چی میشه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر در زمانی که بیمه نامه صادر شده،شما باردار بودین و اطلاع نداشتین،در حال حاضر موظف هستین که شرکت بیمه پاسارگاد رو در جریان قرار بدین.

با این اعلام،شما دین خودتون رو در اظهارات تون(صادقانه بودن در پر نمودن پرسش نامه) رو به شرکت بیمه ادا نمودین.

از اینجا به بعد هست که مدیریت شرکت بیمه میتونه در ادامه و یا لغو بیمه نامه تون تصمیم بگیره.

با تجدید احترام