در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (-1,060 امتیاز)
اگر کارگر زنی که در دوران بارداری بسر می برد نوع شغل مورد تصدی و کاری که انجام می دهد برای او زیان آور و خطرناک باشد تکلیف کارفرما در این زمینه چیست و در این حالت چه تمهیدات قانونی پیش بینی گردیده است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام از جمله مواردی که ارجاع کار سبک و مناسب در قانون کار پیش بینی شده است مربوط به حالت کارگرانی است که در ایام بارداری انجام وظایف محوله و کاری که قبل از بارداری متصدی آن بوده برای آنان مضر و زیان آور تشخیص داده شود ماده 77قانون کار در مقام بیان این موضوع مقرر داشته در مواردی که به تشخیص پزشک سازمان تامین اجتماعی ،نوع کار برای کارگر باردار خطرناک یا سخت تشخیص داده شود کارفرما تا پایان بارداری وی بدون کسر حق السعی کار مناسب تر و سبک تری به او ارجاع می نماید.