در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
خودرو تاکسی پیکان مدل ۱۳۷۸ بصورت وکالت فروش بلاعضل وقابل توکیل به غیر را خریده و خودروی فوق رو به اسم خودم اسقاط نموده و خودروی صفر سمند به نام خودم تحویل گرفتم.
میخواستم ۵سال تخفیف خودروی اسقاط شده رو به خودروی صفر انتقال بدم درضمن بیمه نامه خودروی پیکان در روز اسقاط دارای اعتبار بوده
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

به استناد تبصره ماده ۶ قانون بیمه شخص ثالث شما میتونید تخفیفات عدم خسارو رو به خودرویی از همون نوع که متعلق به خود یا همسر یا اولادتون هست انتقال بدهید