در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
بعد از تایید بازرس بابت اینکه من در ماه ۱۸۰ساعت کار کردم به مدت ۸ سال بدون عیدی و سنوات و حق بیمه و حتی مزایای حقوق میخوام بدونم ایا عیدی و سنوات ۳برابر پایه حقوق میدن و مزایای حقوقم رو هم میتونم بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در صورتی که در اداره کار به خواسته مزایا و درخواست تسویه حساب قانونی ثبت دادخواست کرده باشید و منجر به بازرسی و اخذ نتیجه مثبت شده باشد فلذا پاسخ شما مثبت است و شما می توانید مزایایی که مطالبه دارید و تسویه حساب امضا نکرده اید را مطالبه بنمایید. لازم است بدانید عیدی هر سال به ماخذ مزد همان سال پرداخت می شود نه اخرین مزد ثابت شما اما سنوات به ماخذ اخرین مزد دریافتی تان در آن کارگاه بستگی دارد.

با سپاس از همراهی شما