در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود هشت سال به صورت پروژه ای برای شرکت های مختلف کار کردم. و فقط حدود یک سال و نیم بیمه برام پرداخت شده. الان برای مهاجرت کاری اقدام کردم و نیاز به سوابق بیمه دارم. اگر کار فرما رضایت داشته باشه میتونه سوابق رو برام رد کنه؟

یا اینکه به صورت خویش فرما سوابق رو زنده کنم؟

لطفا راهنمایی کنید چون چندسالی دنبال مهاجرت هستم و الان به این مشکل برخورد کردم. چند شرکتی که کار کردم میتونم ازشون بخوام که سوابق رو برام رد کنن فقط نمیدونم این کار براشون شدنیه یا اینکه مسائل قانونی داره؟

و یا اینکه راهی خود شما معرفی کنید که پیگیری کنم.

سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

 با سلام

این امر فقط با شکایت از کارفرماهای سابق شما در اداره کار امکان پذیر است و هیچ راه دیگری برای آن وجود ندارد.